Ondersteunde interfacetalen

De interfacetaal wordt geselecteerd tijdens de installatie van ABBYY FineReader. Deze taal wordt gebruikt voor alle berichten, dialoogvensters, knoppen en menuonderdelen. Volg onderstaande instructies als u de interfacetaal wilt wijzigen:

1. Klik op Opties... in het Gereedschappen menu om het Opties dialoogvenster te openen en selecteer het Ander tabblad.
  2. Selecteer de gewenste taal in de Interfacetaal vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op OK.
  4. Start ABBYY FineReader opnieuw op.

ABBYY FineReader 14 ondersteunt 24 interfacetalen:

• Engels
  • Bulgaars
  • Hongaars
  • Vietnamees
  • Nederlands
  • Grieks
  • Deens
  • Spaans
  • Italiaans
  • Chinees Traditioneel
  • Chinees Vereenvoudigd
  • Koreaans
  • Duits
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Russisch
  • Slowaaks
  • Turks
  • Oekraïens
  • Frans
  • Tsjechisch
  • Zweeds
  • Ests
  • Japans