CSV-instellingen

De volgende instellingen zijn beschikbaar:

Tekstinstellingen

• Tekst buiten tabellen negeren
    Alleen de tabellen worden opgeslagen; de rest van de tekst wordt genegeerd.
  • Teken voor pagina-einde (#12) invoegen als paginascheiding
    De oorspronkelijke pagina-indeling blijft behouden.

Scheidingsteken

Dit is het teken dat in het CSV-bestand als scheidingsteken wordt geplaatst tussen de gegevenskolommen.

Codering

ABBYY FineReader detecteert de codepagina automatisch. Om de codepagina aan te passen, selecteert u de gewenste codepagina in de vervolgkeuzelijst onder Codering.

Metadata van document behouden, zoals auteurs en trefwoorden

De metadata blijven behouden als u het document opslaat. Deze optie is standaard ingeschakeld.

Als u wijzigingen wilt aanbrengen in de metadata van het document, klikt u op de Metadata bewerken.... knop om de gewenste wijzigingen door te voeren en klikt u op OK.