Gemme sammenligningsresultater

Der er to måder at gemme forskelle på i ABBYY Sammenlign dokumenter:

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder for at gemme sammenligningsresultater som kommentarer i et kommenteret PDF-dokument:
    • Klik på det dokument du vil gemme og klik derefter på Fil > Gem Dokumentet med Forskellene som PDF....
    • Klik på knappen i værktøjslinjen over dokumentet som du vil gemme.
  2. Benyt en af følgende fremgangsmåder for at gemme sammenligningsresultater til en tabel i Microsoft Word
    • Klik Fil > Gem Forskellene på Filen....
    • Klik på knappen på FORSKELLE fanen.