Dags dato og klokkeslæt på stempler og i sidehoveder og sidefødder

Du kan oprette stempler og sidehoveder og sidefødder, der viser den aktuelle dato. Brug følgende koder i stempel manager eller sidehoveder og sidefødder manager.

Kode Eksempel
<d/> Dato i kort format 07.02.2013
<date/> Dato i langt format 7. februar 2013
<t12/> Tid i 12-timers format 9:22
<t24/> Tid i 24-timers format 21:22
<time/> Tid i TT:MM:SS-format 21:22:51

Som standard bestemmer de regionale indstillinger på computeren dato- og klokkeslætsformaterne. Du kan angive et andet format. For eksempel, <d=RUS/>, <date=USA/>, eller <time=ENG/>. Resultatet vises øjeblikkeligt i indholdsruden.

Klik her for at se nogle eksempler

Du kan angive brugerdefinerede dato- og klokkeslætsformater.

Klik her for at se nogle eksempler

Du kan angive dato- og klokkeslætsformater ved hjælp af </date> og </time> koderne.

</date> parametre

Eksempel
År
%y Året som et tal fra 01 til 99 (med foranstillede nuller) 01
%#y Året som et tal fra 1 til 99 (uden foranstillede nuller) 1
%Y Året som et tal fra 0001 til 9999 (med foranstillede nuller) 2013
%#Y Året som et tal fra 1 til 9999 (uden foranstillede nuller) 2013
Måned
%b Forkortede månedsnavne Feb
%B Fulde månedsnavne Februar
%m Måneden som et tal fra 01 til 12 (med foranstillede nuller) 02
%#m Måneden som et tal fra 1 til 12 (uden foranstillede nuller) 2
Dagen i måneden
%d Dagen som et tal fra 01 til 31 (med foranstillede nuller) 07
%#d Dagen som et tal fra 1 til 31 (uden foranstillede nuller) 7
Ugedagen
%a Forkortede navne for dagene Ti
%A Fulde månedsnavne Tirsdag

<time/> parametre

Eksempel
Timer
%H Timer i 24-timers format (fra 00 til 23, udfyldt med foranstillede nuller) 07
%#H Timer i 24-timers format (fra 0 til 23, uden foranstillede nuller) 7
%I Timer i 12-timers format (fra 01 til 12, med foranstillede nuller) 05
%#I Timer i 12-timers format (fra 0 til 12, uden foranstillede nuller) 5
%p A.M./P.M. indikation for 12-timers format* AM
Minutter og sekunder
%M Minutter som et tal fra 00 til 59 (med foranstillede nuller) 04
%#M Minutter som et tal fra 0 til 59 (uden foranstillede nuller) 4
%S Sekunder som et tal fra 00 til 59 (med foranstillede nuller) 04
%#S Sekunder som et tal fra 00 til 59 (uden foranstillede nuller) 4

Ekstra parametre

Procentsymbol

Ændrer dine regionale indstillinger

* Kun tilgængelig for regionerne USA, ENG, HUN og CZ.