Redigering af tabeller

Du kan redigere genkendte tabeller i Tekst. Følgende kommandoer er til rådighed:

• Flet tabelceller
    Brug musen til at vælge de tabelceller, der skal flettes, og klik på Område > Flet tabelceller.
  • Opdel tabelceller
    Klik på en tabelcelle der skal opdeles og klik på Område > Opdel tabelceller.
    Denne kommando kan kun bruges på tabelceller, der tidligere er blevet sammenflettet.
  • Flet tabelrækker
    Brug musen til at vælge de tabelceller, der skal flettes, og klik på Område > Flet tabelrækker.
  • Slet celleindhold
    Vælg cellen eller cellerne med det indhold, du ønsker at slette, og hold Slet tasten nede.

Som standard er tabel-redigeringsværktøjerne ikke vist på værktøjslinjen. Du kan tilføje tabellens redigeringsværktøjer til værktøjslinjen i Tilpas værktøjslinjer og genveje dialogboksen (klik på Vis > Værktøjslinjer > Tilpas... for at åbne denne dialogboks).

For detaljerede instruktioner om, hvordan du tilføjer knapper til værktøjslinjerne, se Værktøjslinjer.