ABBYY Jämför dokument

Download

ABBYY Jämför dokument är en universal mjukvarulösning som låter dig jämföra två olika versioner av samma dokument i olika format.

ABBYY Jämför dokument låter dig upptäcka viktiga skillnader i texten och hjälper till att förhindra godkännande eller publicering av fel version av ett dokument.

Huvudegenskaper

• Jämför dokument som är i olika format. Du kan jämföra ett Microsoft Word-dokument med dess PDF-version, en skanning med dess ODT-version, och alla andra möjliga kombinationer av format som stöds av ABBYY FineReader PDF 15.
  • Undersök skillnaderna i ett behändigt format sida vid sida. Markera motsvarande fragment i båda versionerna omedelbart genom att klicka på en skillnad i resultatpanelen.
  • Visa endast väsentliga förändringar som raderad, tillagd eller redigerad text. Mindre skillnader i formatering, typsnitt, avstånd och flikar kommer ignoreras.
  • Spara dokumenten som Microsoft Word-filer där skillnaderna kommer att visas med funktionen Spåra ändringar.
    Obs: ett sparat dokument är en tolkad version av originaldokumentet, vilket betyder att det kan finnas visuella skillnader och igenkännandefel. Därför bör ett dokument av denna typ endast användas för att visa skillnaderna.
  • Spara dokumenten som PDF-filer med varje skillnad markerad med en kommentar.
  • Spara jämförelseresultat som en Microsoft Word-tabell med skillnaderna.

Kapitelinnehåll