ABBYY Documenten vergelijken

ABBYY Documenten vergelijken is een universele software-oplossing waarmee u twee verschillende versies van hetzelfde document in verschillende indelingen kunt vergelijken.

Met ABBYY Documenten vergelijken kunt u belangrijke inconsistenties in de tekst detecteren en kunt u de goedkeuring of publicatie van de verkeerde versie van een document voorkomen.

Belangrijkste functies

• Vergelijk documenten met verschillende indelingen. Vergelijk een Microsoft Word-document met een PDF-versie, een scan met een ODT-versie of elke combinatie van indelingen die worden ondersteund door ABBYY FineReader PDF 15.
  • Bekijk de versies naast elkaar, zodat u eenvoudig de verschillen ziet. Klik op een verschil in het resultatenvenster en het betreffende fragment wordt direct gemarkeerd in beide versies.
  • Bekijk alleen belangrijke wijzigingen, zoals verwijderde, toegevoegde of bewerkte tekst. Kleinere verschillen in de indeling, lettertypen, spaties en tabbladen worden genegeerd.
  • Sla documenten op als Microsoft Word-bestanden, waarbij de verschillen worden weergegeven met de functie Wijzigingen bijhouden.
    Let op: een opgeslagen document is een herkende versie van het oorspronkelijke document, wat inhoudt dat er visuele verschillen en herkenningsfouten in kunnen zitten. U moet daarom een document van dit type gebruiken om de verschillen weer te geven.
  • Sla documenten op als PDF-bestanden, met ieder verschil gemarkeerd met een opmerking.
  • Sla vergelijkingsresultaten op als een Microsoft Word-tabel met de verschillen.

Inhoud van het hoofdstuk