Inhoud kopiëren uit documenten

Met ABBYY FineReader kunt u tekst, illustraties en tabellen uit documenten kopiëren en plakken in andere toepassingen. U kunt inhoud van gescande pagina's en afbeeldingen kopiëren zonder dat u daarvoor het hele document hoeft te herkennen of converteren naar een bewerkbare indeling. De geselecteerde inhoud wordt naar het klembord gekopieerd. U kunt de inhoud naar elke toepassing plakken die plakken vanuit het klembord ondersteunt.

Zo kopieert u inhoud:

1. Gebruik het , , of gereedschap in het afbeeldings- deelvenster om het fragment van het document dat u wilt kopiëren te selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het fragment en klik Tekst herkennen en kopiëren op het snelkoppelingsmenu of klik op de knop in de pop-upwerkbalk.
  3. Plak de inhoud in een andere toepassing.

Zo slaat u meerdere pagina's op:

1. Selecteer de pagina's in het PAGINA'S deelvenster.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde pagina's, klik op Opslaan als, en selecteer een gewenste indeling, of selecteer Verzenden naar en selecteer de toepassing waarin u de herkende pagina's wilt invoegen.