De opdrachtregel gebruiken

U kunt de opdrachtregel gebruiken om gescande documenten, PDF-bestanden en afbeeldingsbestanden te converteren naar ondersteunde indelingen. U kunt deze ook gebruiken om een vergelijking te starten van twee versies van een document in verschillende indelingen, zonder dat u speciaal het venster van de OCR-editor of van de ABBYY Documenten vergelijken hoeft te openen.

Volg onderstaande stappen om documenten te verwerken via de opdrachtregel:

1. Open de interface van de opdrachtregel door op de toetscombinatie Win+R te drukken. Vul vervolgens 'cmd' in op de opdrachtregel en klik op OK.
  2. Vul een opdracht in om uw documenten te converteren of te vergelijken, en druk op de Enter-toets. Er verschijnt een ABBYY FineReader-dialoogscherm. Daarin vindt u een voortgangsbalk, plus relevante hints en waarschuwingen.
  3. Nadat uw documenten zijn verwerkt, worden de resultaten geopend in de betreffende app.
    Om de conversieresultaten op te slaan, moet u handmatig de opslagprocedure starten.

Inhoud van het hoofdstuk: