Ved hjælp af kommandolinjen

Du kan bruge kommandolinjen til at konvertere scannede dokumenter, PDF-filer og billedfiler til understøttede formater. Du kan også bruge den til at starte en sammenligning af to versioner af et dokument i forskellige formater uden at skulle åbne hverken OCR Editor-vinduet eller ABBYY Sammenlign dokumenter.

Følg nedenstående trin for at behandle dokumenter ved hjælp af kommandolinjen:

1. Åbn kommandolinjegrænsefladen ved at trykke på tastekombinationen Win+R. Indtast derefter "cmd" i kommandolinjen og klik på OK.
  2. Indtast en kommando til enten konvertering eller sammenligning af dine dokumenter og tryk på Enter-tasten. Et ABBYY FineReader-dialogvindue vises på skærmen. Det indeholder en statuslinje samt eventuelle relevante tip og advarsler.
  3. Når dine dokumenter er behandlet, åbnes resultaterne i det relevante program.
    For at gemme konverteringsresultaterne, skal du manuelt starte proceduren for at gemme.

Kapitelindhold: