Genkendelse af dokumenter

Download

ABBYY FineReader bruger OCR-teknologier (Optical Character Recognition) til at konvertere dokumentbilleder til redigérbar tekst. Inden OCR udføres, analyserer programmet strukturen i hele dokumentet og registrerer områder, der indeholder tekst, stregkoder, billeder og tabeller. For at få de bedste OCR-resultater skal du sørge for at vælge det rigtige OCR-sprog, genkendelsestilstand og udskrivningstype.

Som standard bliver billeder, der er indeholdt i et OCR-projekt genkendt automatisk ved hjælp af indstillingerne valgt i programmet.

Tip. Du kan deaktivere automatisk analyse og OCR af nyligt tilføjede billeder på Billedbehandling fanen i Indstillinger dialogboksen (klik på Redskaber > Indstillinger... for at åbne denne dialogboks).

I nogle tilfælde skal OCR-processen startes manuelt. Dette kan for eksempel være nødvendigt, hvis du deaktiverer automatisk OCR, manuelt tegner områder på et billede eller ændrer nogen af følgende parametre i Indstillinger dialogboksen.

• OCR-sproget på Sprog fanen
  • OCR-valgmulighederne på OCR fanen
  • skrifttyperne der skal bruges på OCR fanen

Sådan startes OCR-processen manuelt:

• Klik på knappen på den primære værktøjslinje, eller
  • Klik Anerkend > Genkend Alle Sider.

Tip. For at genkende et valgt område eller en valgt side, skal du bruge Område eller Anerkend menuen eller højreklikke på området eller siden for at åbne genvejsmenuen.

Se også: :