Tilføjelse af sidehoveder og sidefødder

Med PDF Editoren kan du tilføje sidehoveder og sidefødder på siderne i PDF-dokumenter. Sidehoveder og sidefødder er tilbagevendende tekst øverst eller nederst på siderne, hvor du kan sætte sidetal, forfatterens navn, dato eller klokkeslæt for oprettelsen eller Bates-tal, der skal bruges til dokumentindeksering.

Sådan tilføjer du et sidehoved eller sidefod i dit dokument:

1. Klik på knappen.
  2. Vælg den ønskede type sidehoved eller sidefod fra rullemenuen.

Oprettelse af sidehoveder/sidefødder ...

Redigerer sidehoveder/sidefødder ...

Sletning af et sidehoved/sidefod fra listen ...