EPUB / FB2 indstillinger

Download

Der findes følgende indstillinger:

Dokumentlayout

Vælg den relevante indstilling afhængigt af hvordan du planlægger at bruge outputdokumentet.

• Formateret tekst
    Bevarer afsnittene, men bevarer ikke den nøjagtige positioner af objekter og linjeafstanden. Den endelige tekst vil være venstrejusteret. Tekster i højre-mod-venstre skriftssprog vil være højrejusterede.
    Lodrette tekster vil blive vandrette.
    Skrifttyper bevares kun i EPUB-format.
  • Almindelig tekst
    Bevarer ikke formateringen.

Hvis du gemmer til EPUB-format, kan du bevare skrifttyper ved at vælge Formateret tekst muligheden på Dokumentlayout rullelisten og aktivereBehold skrifttyper og skriftstørrelser (kun EPUB) muligheden nedenfor. Vælg Skrifttypeforankring indstillingen for at integrere dokumentets skrifttyper i den resulterende e-bog.
Nogle enheder og software viser ikke integrerede skrifttyper.

Opret omslag

Aktiver Brug første side som omslag til e-bogen muligheden, hvis du vil bruge den første side i dokumentet som omslag.

Billedindstillinger

Dokumenter, der indeholder mange billeder, kan være meget store. Billedkvaliteten og den resulterende fils størrelse kan finindstilles ved hjælp af indstillingerne i Behold billeder rullelisten.

Tip. For at ændre indstillingerne for lagring af billedet skal du klikke på Tilpasset.... I Brugerdefinerede indstillinger dialogboksen skal du vælge de ønskede indstillinger og klikke på OK.

EPUB-indstillinger

Du kan vælge hvilken version af EPUB-formatet, du vil bruge.

Bevar dokument-metadata, såsom forfattere og søgeord

Bevarer metadata, når du gemmer dokumentet. Denne indstilling er aktiveret som standard.

Hvis du vil foretage ændringer til dokumentets metadata, skal du klikke på Redigér Metadata... knappen, foretage de ønskede ændringer og klikke på OK.