Forbedre sidebilleder

Download

PDF Editoren kan forbedre kvaliteten af PDF-dokumenter, der oprettes fra billedfiler. Afhængigt af typen af inputbillede vil programmet vælge den korrekte algoritme for billedforbedring. Udover automatiske billedforbedring kan PDF Editoren rette sideretning, forvrængning, forvrængede tekstlinjer og andre defekter, og få tegn til at se glattere ud med ABBYY PreciseScan teknologi.

Du kan angive forbedringsindstillinger i Billedforbedring dialogboksen (klik på Redigér > Forbedring af Sidebilleder... for at åbne denne dialogboks).

• Korrekt sideorientering Vælg denne indstilling hvis du ønsker at programmet registrerer og retter sideretningen automatisk.
    For de bedste genkendelsesresultater, bør en side have standard orientering, dvs. med vandrette tekstlinjer og top til bund læserækkefølge. Ellers kan dokumentet blive genkendt forkert.
  • Ret op på billeder og korrigér billedopløsning Vælg denne indstillingen hvis du ønsker at programmet skal køre en rækkebearbejdningsrutiner på dine billeder.
    Afhængigt af typen af indlæst billede vil programmet vælge den billedkorrektion, der skal anvendes såsom rettelse af forvrængning, rettelse af trapez-fordrejninger eller justering af billedopløsning.
    Handlingen kan tage lang tid at fuldføre.
  • Brug ABBYY PreciseScan til at udjævne tegn på billeder Vælg denne indstilling, hvis du vil anvende ABBYY PreciseScan teknologi, til at gøre tegnene mindre pixelerede, når du zoomer ind.

Sørg for at vælge de rigtige OCR-sprog. Se også: Dokumentfunktioner som bør overvejes før OCR.