Oprettelse af et Word-dokument med billedfiler

Download

For at oprette et Word-dokument med billedfiler eller papirdokumenter, gør følgende:

1. Start Microsoft Word.
  2. På værktøjslinjenABBYY FineReader PDF 15, klik på:
    • Scan til Word for at oprette et Word-dokument med en scanner eller et kamera.
      Dette åbner dialogboksen ABBYY FineReader PDF 15-scannerbilledkonvertering. I denne dialogboks skal du angive alle de påkrævede indstillinger og parametre for scanning og scanne de rigtige billeder.
    • Konverter til Word for at oprette et Word-dokument med billedfiler.
      Angiv følgende i dialogboksen, som vises:
      1. Dokumentsprog.For flere oplysninger, seGenkendelsessprog.
      2. Dokumentlayout. Vælg den relevante indstilling afhængigt af, hvordan du planlægger at bruge det endelige dokument.
      3. Klik påIndstillinger for at åbne Format indstillinger i bogmærket DOC(X)/RTF/ODT i dialogboksen Indstillinger (Redskaber > Indstillinger...) og angiv flere indstillinger.
      4. Klik på OK.

I dialogboksen, som vises, skal du vælge alle hensigtsmæssige billeder og derefter vente på, at konverteringer færdiggøres.
        Det endelige Microsoft Word-dokument vises på din skærm. Foretag de påkrævede ændringer, og gem dokumentet.