Teknisk support

Download

Hvis du har spørgsmål til brugen af ABBYY FineReader, som ikke kan besvares med de oplysninger der er stillet tilrådighed i Brugervejledningen og under Hjælp, så se Ofte stillede spørgsmål i ABBYY vidensbasen .

Hvis du stadig ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt teknisk support hos ABBYY. Du kan oprette en ny supportbillet via en onlineformular på https://support.abbyy.com . Beskriv dit problem på billetten, og vores eksperter vil være klar til at hjælpe dig.

I tilfælde af et teknisk problem, bedes du vedlægge en systemrapportfil sammen med din supportbillet. For at oprette en systemrapport skal du klikke på Hjælp > Om > Systeminfo... > Gem... .

Hvis du, af en eller anden grund, ikke kan oprette en systemrapport, så angiv venligst følgende oplysninger i din supportbillet:

• Serienummeret på din kopi, eller Support-ID (klik Hjælp > Om > Licensoplysninger for at finde dit serienummer på produktets kopi);
  • Byggenummeret på din kopi (klik Hjælp > Om );
  • Din version af Windows.
  • Eventuelle andre oplysninger, som du mener er relevante.

Før du kontakter ABBYYs tekniske support, skal du sørge for at installere de seneste opdateringer til din version af ABBYY FineReader. For at gøre dette, skal du klikke på Hjælp > Tjek for programopdateringer .

Teknisk support gives kun til registrerede medlemmer, under  Produkt-livscyklus og politik for teknisk support . For at registrere din produktkopi, se vores hjemmeside, eller klik på Hjælp > Registrer... på produktet.

04.03.2022 7:13:01

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.