Kopiering af et område som billede

For at kopiere et område af et PDF-dokument som billede:

1. Brug musen til at tegne et rektangel omkring det område, du vil kopiere.
    Det område, du markerer, skal begrænses til en enkelt side.
  2. Klik på ikonet på værktøjslinjen, der vises ved siden af ​​det markerede område.

Alternativt kan du højreklikke på det markerede område og klikke Kopier som billede på genvejsmenuen eller bruge Ctrl+C genvejstasten.

Tekst fra det markerede område kopieres til udklipsholderen som et billede.
  3. Indsæt det kopierede billede i det ønskede program.