Genkendelse i baggrunden

Download

PDF Editoren giver dig mulighed for at søge og kopiere tekst og billeder i PDF-dokumenter uden et tekstlag, f.eks. scannede dokumenter og dokumenter der oprettes fra billedfiler. Dette er muligt takket være en OCR-proces, der kører i baggrunden.

Genkendelse i baggrunden er som standard aktiveret og starter automatisk, når du åbner et PDF-dokument.

Genkendelse i baggrunden ændrer ikke indholdet af PDF-filen. I stedet tilføjer det et midlertidigt tekstlag, der ikke vil være tilgængeligt, når du åbner dokumentet i andre programmer.

Hvis du ønsker at gøre dokumentet søgbart i andre programmer, skal du gemme tekstlaget, som genkendelse i baggrunden lavede. For at gøre dette, skal du klikke på Fil > Genkend Dokument > Genkend Dokument... Se også: Tekstgenkendelse.

Vigtigt! Kontroller, at de rigtige OCR-sprog er valgt for dokumentet, hvis søge- eller kopieringsfunktionerne ikke fungerer korrekt. Se også: Dokumentfunktioner som bør overvejes før OCR.

Hvis du vil deaktivere genkendelse i baggrunden skal du rydde Aktivér baggrundsgenkendelse i PDF Editor indstillingen i Indstillinger dialogboksen.

Genkendelse i baggrunden kan ikke køre på computere med en processor, der kun har en kerne.