Starter ABBYY Sammenlign dokumenter

Der er mange måder at starte ABBYY Sammenlign dokumenter på:

• Åbn Ny opgave vinduet, klik på Sammenlign fanen og klik derefter på Åben ABBYY Sammenlign dokumenter opgaven.
  • I Ny opgave vinduet skal du klikke på Redskaber > Sammenlign Dokumenter (ligeledes kan ABBYY Sammenlign dokumenter startes fra PDF-redigeringsprogrammet og OCR-redigeringsprogrammet).
  • Klik Start > ABBYY FineReader PDF 15 > ABBYY Sammenlign dokumenter. (I Windows 10 skal du klikke på Start og derefter klikke på Alle programme > ABBYY FineReader PDF 15 > ABBYY Sammenlign dokumenter.)

Der er flere andre måder at åbne et dokument på i ABBYY Sammenlign dokumenter:

• I PDF Editoren skal du klikke på: knappen på den primære værktøjslinje.
  • I PDF Editoren skal du klikke på Fil > Sammenlign Dokumenter.
    Det dokument der er åbent i PDF Editoren, åbnes i ABBYY Sammenlign dokumenter. Derefter skal du åbne en anden version af dette dokument at sammenligne med.
  • I Windows Stifinder skal du højreklikke på en fil og klikke på Sammenlign med... på genvejsmenuen.
  • Vælg to filer i Windows Stifinder, højreklik på en af dem og klik på Sammenlign Dokumenter... på genvejsmenuen.

ABBYY Sammenlign dokumenter er ikke tilgængelig i visse versioner af ABBYY FineReader. Se også: http://www.ABBYY.com/FineReader