Gemme i XLS og XLSX

Download

Der findes følgende indstillinger:

Dokumentlayout

Vælg den relevante indstilling afhængigt af hvordan du planlægger at bruge outputdokumentet.

1. Formateret tekst
    Beholder skrifttyper, skriftstørrelser og afsnit, men beholder ikke de nøjagtige afstande eller placeringer af objektet på siden. Den endelige tekst vil være venstrejusteret. Tekster i højre-mod-venstre skriftssprog vil være højrejusterede.
    Lodrette tekster vil blive vandrette.
  2. Almindelig tekst
    Bevarer ikke formateringen.

Billedindstillinger

Du kan gemme billeder i XLSX-dokumenter. Dokumenter, der indeholder mange billeder, kan være meget store. Billedkvaliteten og den resulterende fils størrelse kan finindstilles ved hjælp af indstillingerne i Behold billeder (kun XLSX) rullelisten.

Tip. For at ændre parametrene for lagring af billedet, skal du klikke på Tilpasset.... Vælg de ønskede indstillinger i Brugerdefinerede indstillinger dialogboksen og klik på OK.

Tekstindstillinger

• Behold sidehoveder og sidefødder
    Aktiver denne indstilling, hvis du ønsker at beholde teksten i sidehoveder og sidefødder. Hvis denne indstilling er deaktiveret, bliver sidehoveder og sidefødder ikke bevaret.
  • Ignorér tekst udenfor tabeller
    Gemmer kun tabellerne og ignorerer resten.
  • Konvertér numeriske værdier til numre
    Konverterer tal til formatet "Tal"-format i XLSX-dokumentet. Microsoft Excel kan udføre aritmetiske operationer på sådanne celler.
  • Opret særskilte ark for hver side (kun XLSX)
    Vælg denne indstilling for at gemme sider fra kildedokumentet som separate regneark.

Bevar dokument-metadata, såsom forfattere og søgeord

Bevarer metadata, når du gemmer dokumentet. Denne indstilling er ryddet som standard.

Hvis du vil foretage ændringer til dokumentets metadata, skal du klikke på Redigér Metadata... knappen, foretage de ønskede ændringer og klikke på OK.

04.03.2022 7:13:01

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.