Understøttede dokumentformater

Download

Tabellen nedenfor viser de formater, der er understøttet af ABBYY FineReader PDF 15.

Format Filtypenavn Input-formater
for OCR-editoren
Input-formater
for PDF-Editoren / for ABBYY Sammenlign dokumenter
Gem-formater
PDF-dokument *.pdf + + +
Redigerbare tekstformater
Microsoft Word-dokument *.doc, *.docx - + +
Microsoft Excel 97-2003 projektmappe *.xls, *.xlsx - + +
Microsoft PowerPoint præsentation *.pptx - + +
*.ppt - + -
Microsoft Visio-tegning *.vsd, *.vsdx - + / - -
HTML-dokument *.htm, *.html - + +
Rich Text-format *.rtf - + +
Tekstdokument *.txt - + +
Microsoft Office Excel kommasepareret fil *.csv - - +
OpenDocument text *.odt - + +
*.ods - + -
*.odp - + -
FB2-dokument *.fb2 - - +
EPUB-dokument *.epub - - +
Ikke-redigerbare formater
XPS (Microsoft .NET Framework 4 påkrævet) *.xps + + -
DjVu-dokument *.djvu, *.djv + + +
Billeder
JPEG *.jpg, *.jpeg + + +
JPEG 2000 *.jp2, *.j2k, *.jpf, *.jpx, *.jpc + + +
PNG *.png + + +
TIFF *.tiff, *.tif + + +
BMP *.bmp, *.dib, *.rle + + +
GIF *.gif + + -
JBIG2 *.jbig2, *.jb2 + + +
PCX *.dcx, *.pcx + + +

Hvis du vil redigere tekster i et bestemt format, skal du have den korrekte version af Microsoft Office eller Apache OpenOffice installeret på din computer.

ABBYY Sammenlign dokumenter kan gemme sammenligningsresultater i følgende formater:

• PDF-dokument (*.pdf)
    For at se PDF-filer skal du have et PDF-visningsprogram installeret på din computer. Åbn ruden Kommentarer for at se listen over forskelle.
  • Microsoft Word-dokument (*.docx)

Hvis metadataene i et dokument indeholder oplysninger om overensstemmelse med PDF/A eller PDF/UA-standarden, vises dette i vinduet Dokumentegenskaber.

04.03.2022 7:13:01

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.