Om ABBYY FineReader

ABBYY FineReader PDF 15 er et universelt PDF-værktøj til administration af dokumenter på den digitale arbejdsplads. FineReader drives af ABBYYs AI-baserede OCR- og dokumentkonverteringsteknologier og gør oplysninger, låst i dokumenterne, behandlingsbare og bidrager til at øge virksomhedens produktivitet. FineReader gør det nemt og effektivt at digitalisere, hente, redigere, konvertere, beskytte, dele og samarbejde om alle former for PDF- og papirdokumenter i den moderne arbejdsverden.

Med ABBYY FineReader PDF 15 kan du:

* Denne funktion er ikke tilgængelig i alle versioner af ABBYY FineReader. Se http://www.ABBYY.com/FineReader for flere oplysninger.

** For at bruge ABBYY Screenshot Reader skal du registrere din kopi af ABBYY FineReader.