Integration med Microsoft Outlook

Download

Med Microsoft Outlook-integration kan du let anvende e-mail, e-mailmapper og e-mailvedhæftninger til at oprette et PDF-dokumentdirekte fra Microsoft Outlook.

Sådan anvender du indholdet i en e-mail til at oprette et PDF-dokument

For at oprette et PDF-dokument med indholdet i en e-mail, gør følgende:

1. I Microsoft Outlook, vælg en e-mail, som skal anvendes til at oprette dit PDF-dokument.
  2. På værktøjslinjen ABBYY FineReader PDF 15, klik på Konverter til PDF.
    Hvis du vil anvende flere e-mail til at oprette et PDF-dokument, skal du vælge dem alle på én gang.
  3. I dialogboksen, der vises, skal du angive et navn og mappe for det endelige PDF-dokument og vælge Åbn dokument, hvis du skal åbne det endelige dokument i en PDF-fremviser.
    Du kan også angive relevante kommandoer i kontekstmenuen for den eller de e-mail du har valgt.

Hvis påkrævet, klik på Indstillinger på værktøjslinjen ABBYY FineReader PDF 15 og angiv PDF-oprettelsesindstillingerne.

Dette vil gemme det endelige PDF-dokument i den angivne mappe, og åbne den i en PDF-fremviser, hvis angivet.

Alle e-mailvedhæftninger gemmes i det endelige PDF-dokument som PDF-vedhæftninger.

Sådan anvender du en e-mail til at oprette et PDF-dokument

For at oprette et PDF-dokument med en e-mailmappe, gør følgende:

1. I Microsoft Outlook, angiv en e-mailmappe, som skal anvendes til at oprette PDF-dokumentet.
  2. På værktøjslinjen ABBYY FineReader PDF 15, klik på Opret PDF fra mappe eller vælg den hensigtsmæssige kommando i mappens konstekstmenu.
  3. Angiv et navn og placering for det endelige PDF-dokument.
  4. Vælg Åbn dokument, hvis du skal åbne det resulterende dokument i en PDF-fremviser.

Hvis påkrævet, klik på Indstillinger på værktøjslinjen ABBYY FineReader PDF 15 og angiv PDF-oprettelsesindstillingerne.

Dette vil gemme det endelige PDF-dokument i den angivne mappe, og åbne den i en PDF-fremviser, hvis angivet.

Alle e-mailvedhæftninger gemmes i det endelige PDF-dokument som PDF-vedhæftninger.

Sådan anvender du e-mailvedhæftninger til at oprette et PDF-dokument

For at oprette et PDF-dokument med e-mailvedhæftninger, gør følgende:

1. I Microsoft Outlook, vælg én eller flere e-mail, og de vedhæftninger du vil anvende til at oprette PDF-dokumenter.
  2. Vælg Opret PDF fra vedhæftninger på værktøjslinjen ABBYY FineReader PDF 15 eller i kontekstmenuen for en e-mailmeddelelse.
    For at oprette et PDF-dokument med én eller flere e-mailvedhæftninger, vælg de hensigtsmæssige vedhæftninger, og vælg Opret PDF fra vedhæftninger i kontekstmenuen.
  3. Vinduet ABBYY FineReader PDF 15-billedkonvertering vises. I dette vindue skal du angive de hensigtsmæssige konverteringsparametre og -indstillinger samt klikke på Konverter til PDF.
  4. Angiv en mappe hvori dine endelige PDF-dokumenter gemmes.

Dette gemmer dine endelige PDF-dokumenter i den angivne mappe.

PDF-oprettelsesindstillinger

Denne dialogboks inderholder følgende grupper af indstillinger:

• Opret PDF/A
    Vælg denne indstilling for at oprette et PDF/A-kompatibelt dokument. Vælg den påkrævede PDF/A-type i rullelisten i højre side.
  • Beskyt dokumenter med adgangskode
    Vælg denne indstilling, hvis du skal indstille adgangskoder for at beskytte dit PDF-dokument fra uautoriseret visning, udskrivning og redigering. Derefter, klik på Indstillinger..., og angiv de passende sikkerhedsparametre i dialogboksen, som vises.