ABBYY Sammenlign dokumenter

Download

ABBYY Sammenlign dokumenter er en universel softwareløsning, som giver dig mulighed for at sammenligne to forskellige versioner af det samme dokument i forskellige formater.

ABBYY Sammenlign dokumenter sætter dig i stand til at finde betydelige uoverensstemmelser i teksten og hjælper med at forhindre godkendelse eller offentliggørelse af den forkerte version af et dokument.

Hovedtræk

• Sammenlign dokumenter, som er i forskellige formater. Du kan sammenligne et Microsoft Word-dokument med dets PDF-version, en scanning af dets ODT-version, og enhver anden kombination af formater, der understøttes af ABBYY FineReader PDF 15.
  • Undersøge forskellene i en handy sidestillet visning. Hvis du klikker på en forskel i resultatruden, vil det tilsvarende fragment straks blive fremhævet i begge versioner.
  • Se kun væsentlige ændringer, såsom slettet, tilføjet eller redigeret tekst. Mindre forskelle i formatering, skrifttyper, mellemrum og tabulatorer vil blive ignoreret.
  • Gem dokumenter som Microsoft Word-filer, hvor forskellene vises med Registrér ændringer-funktionen.
    Bemærk: et gemt dokument er en genkendt version af det originale dokument, hvilket betyder, at der kan være synlige forskelle og genkendelsesfejl. Dermed bør et dokument af denne type udelukkende bruges til at vise forskellene.
  • Gem dokumenter som PDF-filer, hvori hver forskel er markeret med en kommentar.
  • Gem sammenligningsresultater som en Microsoft Word-tabel, der indeholder forskellene.