Integration med Microsoft Excel

Download

Med Microsoft Excel-integration, du kan let anvende et Excel-dokument til at oprette et PDF-dokument, og sende det via e-mail direkte fra Microsoft Excel.

Sådan anvender du et Excel-dokument til at oprette et PDF-dokument

For at oprette og gemme et PDF-dokument, gør følgende:

1. Opret eller åbn et hensigtsmæssigt dokument i Microsoft Excel.
  2. I ABBYY FineReader PDF 15 værktøjslinjen, klik på Opret PDF.
  3. I dialogboksen, som vises, gør følgende:
    1. Angiv et navn og mappe for det endelige PDF-dokument.
    2. Vælg Åbn dokument, hvis du skal åbne det endelige dokument i en PDF-fremviser.
    3. Klik på Gem.

Hvis påkrævet, klik på Indstillinger på værktøjslinjen ABBYY FineReader PDF 15 og angiv PDF-oprettelsesindstillingerne.

Dette vil gemme PDF-dokumentet i den angivne mappe, og åbne den i en PDF-fremviser, hvis angivet.

Sådan anvender du et Excel-dokument til at oprette et PDF-dokument og sende det via e-mail

For at oprette et PDF-dokument, og sende det via e-mail, gør følgende:

1. Opret eller åbn et hensigtsmæssigt dokument i Microsoft Excel.
  2. I ABBYY FineReader PDF 15 værktøjslinjen, klik på Opret PDF og send via email.

Dette vil vedhæfte PDF-dokumentet til en ny blank e-mail.

Hvis påkrævet, kan du anvende bestemte dokumentark til at oprette et PDF-dokument. For at gøre dette, skal du klikke på  Indstillinger i ABBYY FineReader PDF 15værktøjslinjen, og vælge Bed om at specificere regneark i dialogboksen, som vises. At aktivere denne indstilling gør, at en dialogboks med arkvalg vises, hver gang du opretter et nyt PDF-dokument. Du kan også angive andre PDF-oprettelsesindstillinger.

PDF-oprettelsesindstillinger for Excel-dokumenter

Denne dialogboks inderholder følgende grupper af indstillinger:

• Opret PDF/A
    Vælg denne indstilling for at oprette et PDF/A-kompatibelt dokument. Vælg den påkrævede PDF/A-type i rullelisten i højre side.
  • Opret PDF/UA
    Vælg denne indstilling for at oprette et PDF/UA-kompatibelt dokument. Udseendet på et sådant dokument kan være forskelligt fra det originale dokument.
  • Beskyt dokumenter med adgangskode
    Vælg denne indstilling, hvis du skal indstille adgangskoder for at beskytte dit PDF-dokument fra uautoriseret visning, udskrivning og redigering. Derefter, klik på Indstillinger..., og angiv de passende sikkerhedsparametre i dialogboksen, som vises.
  • Anvend på følgende regneark
    Vælg denne indstilling for kun at anvende de ark du angiver for at oprette PDF-dokumentet: Aktivt ark, alle ark, valgt område. Hvis du ønsker, at dialogboksen med arkvalg altid vises, når du opretter et PDF-dokument, vælg Bed om at specificere regneark.