Aktivering af ABBYY FineReader

Download

Efter at du har installeret ABBYY FineReader PDF 15, skal du aktivere programmet for at kunne køre det med fuld funktionalitet. Medmindre du aktiverer ABBYY FineReader PDF 15, kører programmet i prøvetilstand, som lader dig afprøve programmet, men begrænser antallet af sider du kan gemme, og det holder op med at virke efter en bestemt tidsperiode.

Sådan installeres ABBYY FineReader PDF 15:

1. I vinduet Ny opgave vinduet skal du klikke på Hjælp > Aktivér....
  2. Indtast dit serienummer eller indlæs en licensfil, hvis du har en.

Vælg en af de fire aktiveringsmuligheder der vises i Guiden til aktivering:

• Aktivering over internettet
    Aktivering udføres automatisk og tager kun sekunder at gennemføre. En aktiv internetforbindelse kræves til denne metode.
  • Aktivering via webstedet ABBYY
    1. Klik på linket i Guiden til aktivering for at åbne aktiveringssiden.
    2. Kopier Produkt-ID i Guiden til aktivering og indsæt det i det tilsvarende felt på siden.
    3. Kopier serienummeret i Guiden til aktivering og indsæt det i det tilsvarende felt på siden.
    4. Gem licensfilen på din harddisk.
    5. Klik Næste i Guiden til aktivering og angiv stien til licensfilen.
    6. Klik Næste.

ABBYY FineReader PDF 15 vil blive aktiveret og køre med fuld funktionalitet fra nu af.

• Aktivering via e-mail
    1. Programmet vil generere en e-mailmeddelelse med alle de nødvendige oplysninger for aktivering.
    2. Send e-mailmeddelelsen uden at ændre dens brødtekst og emne. Du vil modtage en svarmeddelelse, der indeholder en licensfil.
    3. Gem licensfilen på din harddisk.
    4. Angiv stien til licensfilen i Guiden til aktivering.

ABBYY FineReader PDF 15 vil blive aktiveret og køre med fuld funktionalitet fra nu af.

• Aktivering via e-mail fra en anden computer
    1. Vælg denne aktiviseringsmetode hvis du ikke kan aktivere ABBYY FineReader PDF 15 på den computer, hvor det er installeret (f.eks. hvis den ikke har forbindelse til internettet eller ikke kan sende e-mailmeddelelser).
    2. Gem licensoplysningerne til en tekstfil.
    3. Opret en ny e-mailmeddelelse på en computer, der kan sende e-mailmeddelelser. Angive Aktiveringsanmodning i emnefeltet og FineReader-activation@abbyy.com i feltet Til.
    4. Kopier indholdet i tekstfilen til e-mailmeddelelsen. Lav ikke nogen ændringer for at sikre at din besked vil blive behandlet automatisk, og du vil modtage et hurtigt svar.
    5. Send meddelelsen. Du vil modtage en svarmeddelelse med en licensfil.
    6. Gem licensfilen på din harddisk.
    7. Angiv stien til licensfilen i Guiden til aktivering.

ABBYY FineReader PDF 15 vil blive aktiveret og køre med fuld funktionalitet fra nu af.

Når du har aktiveret ABBYY FineReader en gang, vil du kunne installere det på den samme computer et ubegrænset antal gange, uden at skulle aktivere det igen. Men hvis der foretages væsentlige ændringer af computerens hardwarekonfiguration, dens harddisk bliver formateret eller dens operativsystem geninstalleret, kan det være nødvendigt at hente en licensfil og aktivere ABBYY FineReader igen.