Hurtig konvertering

Download

Du kan bruge de indbyggede opgaver på Åbn fanen for Ny opgave skærm for at konvertere PDF-filer eller billeder eller oprette en ny PDF-fil fra filer i forskellige formater.

Konvertere en eller flere filer

1. Klik på Åbn fanen og klik på en ønsket opgave:
    • Konverter til PDF opretter PDF-filer fra *.docx, *.html, *.jpeg, og andre filer. Du kan også bruge denne opgave til at kombinere flere filer i et PDF-dokument.
    • Konvertér til Microsoft Word opretter Word-dokumenter fra PDF-filer og billedfiler. Du kan også bruge denne opgave til at kombinere flere filer i et Microsoft Word-dokument.
    • Konverter til Microsoft Excel opretter Excel-regneark fra PDF og billedfiler. Du kan også bruge denne opgave til at kombinere flere filer i et Excel-dokument.
    • Konverter til andre formater konverterer PDF- og billedfiler til populære formatter , herunder *.odt, *.pptx, *.epub, *.html og mange flere.
  2. I dialogboksen, som åbnes, vælg en eller flere filer, som skal konverteres.
  3. Angiv konverteringsindstillinger.
    Disse indstillinger bestemmer udseendet og egenskaberne af det endelige dokument.
  4. Tilføj eller fjern filer, hvis det er nødvendigt.
  5. Klik på Konverter til <format> knappen.
  6. Angiv en destinationsmappe for outputfilen.
    Når opgaven er afsluttet, vil den resulterende fil blive placeret i den mappe, du har angivet.

Kombinering af filer

1. Klik på Åbn fanen og klik på en ønsket opgave.
  2. I dialogboksen, som åbnes, skal du vælge de filer, som du vil konvertere.
  3. Angiv konverteringsindstillinger.
  4. Tilføj eller fjern filer, hvis det er nødvendigt.
  5. Arranger filerne i den ønskede rækkefølge, og vælg Kombiner alle filer til ét dokument indstillingen.
  6. Klik på Konverter til <format> knappen.
  7. Angiv et navn og en destinationsmappe for outputfilen.

Når opgaven er afsluttet, vil den resulterende fil blive placeret i den mappe, du har angivet.

Brug avanceret konvertering til store dokumenter med komplicerede layouts.

Se også: :