Integration med Microsoft SharePoint

Download

ABBYY FineReader giver dig mulighed for at åbne, redigere og gemme filer i Microsoft SharePoint dokumentbiblioteker.

Sådan behandles et PDF-dokument der er gemt på en Microsoft SharePoint server:

1. Brug ABBYY FineReader PDF Editor til at åbne PDF-dokumentet, der er gemt på Microsoft SharePoint-serveren.
  2. Tjek dokumentet ud for at forhindre andre brugere i at ændre det ved at gøre følgende:
    • Klik på knappen Tjek Ud i meddelelsen, der vises øverst på skærmen,

• Alternativt kan du klikke på Fil > SharePoint® > Tjek Ud.

Hvis dokumentet allerede er blevet checket ud af en anden bruger, skal du gemme en kopi af dokumentet på din computer.
  3. Rediger PDF-dokumentet.
    For yderligere oplysninger om at arbejde med PDF-dokumenter i PDF-Editoren, se Arbejde med PDF-dokumenter.
  4. Check dokumentet ind så andre brugere kan se dine ændringer. For at gøre dette, skal du klikke på Fil > SharePoint® > Tjek Ind...
    Hvis du ikke vil gemme ændringerne til serveren, skal du klikke på Afvis Tjek Ud...
  5. I den dialogboks der åbnes, skal du vælge Versionstype af dokumentet, hvis versionskontrol er aktiveret på serveren og indtaste din kommentar.
    Vælg Hold dokument checket ud efter at have checket ind i den nuværende version muligheden, hvis du ønsker at uploade alle dine ændringer til serveren uden at checke dokumentet ind.
  6. Klik Tjek Ind.

Bemærk. Hvis du bruger OneDrive skylagring, kan du ikke tjekke dokumenter, der er gemt der, ud. OneDrive-klienten opretter kopier af filer lokalt på din computer og synkroniserer dem med serveren. I dette tilfælde behandles PDF-dokumenter som almindelige filer.