TXT-indstillinger

Download

Der findes følgende indstillinger:

Dokumentlayout

Vælg den relevante indstilling afhængigt af hvordan du planlægger at bruge outputdokumentet.

1. Formateret tekst
    Bevarer afsnittene, men bevarer ikke den nøjagtige positioner af objekter og linjeafstanden. Desuden bruges der mellemrum til at gengive indrykning af paragraffer og tabeller. Den endelige tekst vil være venstrejusteret. Tekster i højre-mod-venstre skriftssprog vil være højrejusterede.
    Lodrette tekster vil blive vandrette.
  2. Almindelig tekst
    Bevarer ikke formateringen.

Tekstindstillinger

• Behold linjeskift
    Bevarer det oprindelige arrangement af tekstlinjer. Hvis denne indstilling ikke er valgt, vil hvert afsnit blive gemt som en enkelt tekstlinje.
  • Indsæt sideskiftstegn (#12) ved sideskift
    Gemmer det oprindelige sidearrangement.
  • Anvend blank linje som afsnitsseparator
    Adskiller afsnit med tomme linjer.
  • Behold sidehoveder og sidefødder
    Bevarer sidehoveder og sidefødder i det endelige dokument.

Kodning

ABBYY FineReader registrerer tegntabel automatisk. Hvis du vil ændre tegntabellen, skal du vælge den ønskede tegntabel på rullelisten under Kodning.

Bevar dokument-metadata, såsom forfattere og søgeord

Bevarer metadata, når du gemmer dokumentet. Denne indstilling er aktiveret som standard.

Hvis du vil foretage ændringer til dokumentets metadata, skal du klikke på Redigér Metadata... knappen, foretage de ønskede ændringer og klikke på OK.