Tilføje bogmærker

Download

PDF Editoren giver dig mulighed at tilføje bogmærker til PDF-dokumenter.

Sådan oprettes et bogmærke i BOGMÆRKER ruden eller ved hjælp af en genvejsmenu.

1. Sådan oprettes et bogmærke i BOGMÆRKER ruden:
    1. Klik på knappen på den lodret linje til venstre eller klik på Vis > Bogmærker. Ruden BOGMÆRKER vil lukkes op.
    2. Klik og indtast et navn for dit bogmærke.
    3. Som standard vil det netop oprettede bogmærke pege på begyndelsen af den aktuelle side.
  2. Sådan oprettes et bogmærke ved hjælp af en genvejsmenu:
    1. Vælg et tekstfragment, et billede eller et andet sted i dokumentet, som du ønsker at bogmærke.
    2. Højreklik på valget og klik på Tilføj Bogmærke... på genvejsmenuen.
    3. Indtast et navn for dit bogmærke på BOGMÆRKER ruden.
      Hvis du bogmærker et tekstfragment, vil den valgte tekst blive brugt som navnet på bogmærket.
    4. Det netop oprettede bogmærke vil pege på tekstfragmentet, billedet eller andet sted i dokumentet, som du valgte.

For at markere en anden destination for dit bogmærke, skal du klikke på Indstil Destination bogmærkets genvejsmenu, og derefter klikke på der hvor bogmærket skal indsættes i dit dokument.

Bogmærker kan indlejres. Et nyt bogmærke vil have det samme indlejringsniveau som det tidligere valgte bogmærke. Hvis et nyt bogmærke er det første bogmærke i dokumentet, bliver det placeret på rodniveauet.

Alternativt, kan du oprette et bogmærke ved at klikke på Redigér > Tilføj Bogmærke....

Organisering af bogmærker...

Omdøbning af bogmærker...

Slette bogmærker...

04.03.2022 7:13:01

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.