Hvis en forkert skrifttype bruges, eller nogle tegn bliver udskiftet med "?" eller "□"

Download

Hvis du ser "?" eller "□" i stedet for bogstaver i ruden Tekst , skal du tjekke om de valgte skrifttyper til visning af den genkendte tekst, indeholder alle de tegn, der bruges i din tekst.

Se også: Nødvendige skrifttyper.

Du kan ændre skrifttypen for en genkendt tekst uden at køre OCR-processen igen.

Sådan ændres skrifttypen i et kort dokument:

1. Vælg et tekstfragment, hvor nogle tegn har den forkerte skifttype.
  2. Højreklik på valget og klik på Egenskaber på genvejsmenuen.
  3. Vælg den valgte skrifttype fra Skrifttype rullelisten på Egenskaber for tekst. Skrifttypen for det valgte tekstsegment vil ændres tilsvarende.

Sådan ændres skrifttypen i et langt dokument hvor der bruges stiltyper:

1. Klik Redskaber > Typografiredigering....
  2. I Stilredigering dialogboksen, vælg den stil du ønsker at redigere og ændr dens skrifttype.
  3. Klik OK. Skrifttypen i alle tekstfragmenterne der bruger denne stiltype vil blive ændret tilsvarende.

Hvis et OCR-projekt blev genkendt eller redigeret på en anden computer, kan teksten i dokumentet blive vist forkert på din computer. Hvis dette er tilfældet, så sørg for at alle skrifttyper brugt i OCR-projektet er installeret på din computer.

04.03.2022 7:13:01

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.