Scanne til Microsoft Word

Download

Opgaven Scan til Microsoft Word i vinduet Ny opgave lader dig oprette Microsoft Word dokumenter fra billeder fra en scanner eller et digitalt kamera.

1. Åbn Ny opgave ogvælg fanen Scan og klik på Scan til Microsoft Word opgaven.
  2. Vælg en enhed og specificer scanningsindstillinger.
  3. Klik på Forhåndsvisning knappen eller klik hvor som helst inde på billedområdet.
  4. Gennemgå billedet. Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af billedet, kan du ændre scanningsindstillingerne og klikke på Forhåndsvisning knappen igen.
  5. Angiv konverteringsindstillinger. Disse indstillinger bestemmer udseendet og egenskaberne af det endelige dokument.
    1. Bevar formattering
      Vælg den relevante indstilling, afhængigt af hvordan du planlægger at bruge outputdokumentet.
      • Nøjagtig kopi
        Outputdokumentet ser ud næsten præcis som originalen, men giver begrænsede muligheder for redigering.
      • Redigérbar kopi
        Udseendet af outputdokumentet kan variere lidt i forhold til originalen, men dokumentet kan nemt redigeres.
      • Formateret tekst
        Skrifttyperne, skriftstørrelserne og afsnitsformateringen vil blive bevaret. Outputteksten vil blive placeret i en kolonne.
      • Almindelig tekst
        Kun formateringen for afsnit vil blive bevaret. Outputteksten vil blive placeret i en kolonne og en enkelt skrifttype vil blive brugt til alt.
    2. OCR-sprog
      Vælg sprog(et)(ene) for dit dokument. Se også: Genkendelsessprog.
    3. Behold billeder
      Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at bevare billederne i outputdokumentet.
    4. Behold sidehoveder, sidefødder og sidenumre
      Vælg denne mulighed for at bevare sidehoveder, sidefødder og sidenumre.
    5. Indstillinger for billedforbehandling...
      Specificer indstillingerne for forbehandling af billede, såsom registrering af sideorientering og automatiske forbehandlingsindstillinger. Disse indstillinger kan signifikant forbedre kildebilleder, hvilket resulterer i bedre OCR præcision. Se også: Indstillinger for billedbehandling.
    6. Flere muligheder...
      Åbn DOC(X)/RTF/ODT afsnittet af Format indstillinger fanen for Indstillinger dialogboksen, hvor du kan specificere yderligere indstillinger (du kan også åbne denne dialogboks ved at klikke Indstillinger...Redskaber menuen).
  6. Klik Scan til Word.
  7. Der vil blive vist en dialogboks, som viser statuslinje og tips.
  8. Efter at siden er blevet scannet, vil en dialogboks spørge dig om, hvad du vil gøre som det næste.
    Klik Scan Igen for at scanne flere sider med de aktuelle indstillinger eller klik Afslut Scanning for at lukke dialogboksen.
  9. Specificer mappen hvor du ønsker at gemme dit Microsoft Word-dokument.

Når opgaven er afsluttet, bliver et Microsoft Word-dokumentet oprettet i den mappe, du har angivet. Alle dokumentets sider vil også blive åbnet i OCR-Editoren.