Udskrive PDF-dokumenter

Download

PDF Editoren giver dig mulighed for at udskrive PDF-dokumenter. Før du udskriver, skal du sørge for at din computer har en lokal printer eller netværksprinter tilsluttet, og at driverne til printeren er installeret.

1. Klik på knappen på den primære værktøjslinje, eller klik på Fil > Udskriv....
  2. I dialogboksen som åbnes, skal du specificere de ønskede indstillinger for udskrivning:
    • Printer – Vælg en af de tilgængelige udskrivningsenheder.
    • Kopier – Angiv hvor mange kopier der skal udskrives.
    • Sider til udskrift – Angiv siderne der skal udskrives (du kan vælge at udskrive alle sider, valgte sider eller et interval af sider).
    • Sideopsætning – Angiv papirstørrelse og -retning.
    • Skalering og placering – Angiv antallet af dokumentsider der skal være på én udskrevet side og andre indstillinger for netværksudskrivning, såsom billedskalering og duplex-udskrivning.
    • Sort-og-hvid – Vælg denne indstilling hvis du vil udskrive dokumentet i sort og hvid.
    • Udskriv til fil – Vælg denne indstilling hvis du vil gemme alle dokumentsider til en fil.
    • Udskriv anmærkninger og markeringer – Vælg denne indstilling hvis du vil udskrive kommentarer.
  3. Klik Udskriv.