Om ABBYY FineReader

ABBYY FineReader PDF 15 är ett universalt PDF-verktyg för hantering av dokument på den digitala arbetsplatsen. Med hjälp av ABBYY:s AI-baserade OCR- och dokumentomvandlingstekniker kan FineReader göra information som är låst i dokument redigerbar och även hjälpa till att öka företagets produktivitet. FineReader gör det enkelt och effektivt att digitalisera, hämta, redigera, konvertera, skydda, dela och samarbeta i alla typer av PDF-filer och pappersdokument i den moderna arbetsvärlden.

Med ABBYY FineReader PDF 15 kan du:

* Denna funktion ingår inte i alla versioner av ABBYY FineReader. Se http://www.ABBYY.com/FineReader för mer information.

** För att använda ABBYY Screenshot Reader måste du registrera ditt exemplar av ABBYY FineReader.

12/17/2020 1:21:53 AM