Systemkrav

1. Operativsystem:
    • Microsoft Windows 10 / 8.1
    • Microsoft Windows Server 2019 / 2016 / 2012 R2
      Operativsystemet måste stöda språket du väljer för användargränssnittet.
  2. 1 GHz eller snabbare 32 bitars (x86) eller 64 bitars (x64) processor med SSE2-instruktionerna.
  3. 1 GB RAM (4 GB rekommenderas).
    Ytterligare 512 MB RAM krävs för varje extra processor i ett flerprocessorsystem.
  4. 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme för installation och ytterligare 1,5 GB för programanvändning.
  5. Grafikkort och bildskärm som stöder en upplösning på minst 1024×768.
  6. En internetuppkoppling för att aktivera ditt serienummer.
  7. Tangentbord och mus eller annat pekdon.

Stöd för terminalserver

ABBYY FineReader PDF 15 har testats med följande terminalservrar:

• Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2 (Remote Desktop, RemoteApp och Remote Desktop Web Access)
  • Citrix Workspace App 1808 (med tillgång till det installerade programmet från en server i scenariotför mer information), Citrix Virtual Apps and Desktops

Skannrar och flerfunktionsskrivare

ABBYY FineReader PDF 15 stöder TWAIN- and WIA-kompatibla skannrar och flerfunktionsskrivare.

Se listan på filformat som stöds av ABBYY FineReader PDF 15 under Stödda dokumentformat.