Starta ABBYY Jämför dokument

Det finns många sätt att starta ABBYY Jämför dokument:

• Öppna fönstret Ny uppgift, klicka på fliken Jämför och sedan på uppgiften Öppna ABBYY Jämför dokument.
  • Välj i alternativkategorin Ny uppgiftVerktyg > Jämför dokument (liknande kan ABBYY Jämför dokument startas från PDF-redigeraren och OCR-redigeraren).
  • Klicka på Start > ABBYY FineReader PDF 15 > ABBYY Jämför dokument. (I Windows 10 klickar du på Start och sedan Alla applikationer > ABBYY FineReader PDF 15 > ABBYY Jämför dokument.)

Det finns flera andra sätt att öppna ett dokument i ABBYY Jämför dokument:

• I PDF Editor kan du klicka på knappen i huvudverktygsfältet.
  • I PDF Editor klickar du på Fil > Jämför dokument.
    Dokumentet som är öppet i PDF Editor kommer öppnas i ABBYY Jämför dokument. Du blir sedan tvungen att öppna en annan version av det här dokumentet för att jämföra dem med varandra.
  • I Utforskaren högerklickar du på en fil och klickar sedan Jämför med... på snabbmenyn.
  • I Utforskaren väljer du två filer, högerklickar på en av dem och klickar sedan Jämför dokument... på snabbmenyn.

ABBYY Jämför dokument är inte tillgängligt i vissa versioner av ABBYY FineReader. Se även: http://www.ABBYY.com/FineReader