Så ställer man in ABBYY FineReader PDF 15 som förvald PDF-läsare

Så ställer man in ABBYY FineReader PDF 15 som förvald PDF-läsare:

1. Högerklicka på valfri PDF-fil i Windows Utforskaren och klicka på Egenskaper i snabbmenyn.
    Detta öppnar dialogrutan Egenskaper.
  2. I fliken Allmänt klicka på knappen Ändra för att ändra den app som du vill använda för att öppna PDF-filer med.
    En lista med tillgängliga appar öppnas.
  3. Välj ABBYY FineReader PDF 15 i listan med tillgängliga appar.
    Obs! Om du inte hittar ABBYY FineReader PDF 15 i listan, prova att bläddra nedåt. För att se fler appar, klicka på Fler appar.
  4. Klicka på OK.