Så arbetar man med interaktiva PDF-formulär

Interaktiva PDF-formulär är ett praktiskt verktyg för att samla in information. De kan fyllas i snabbare än utskrivna formulär och det är mindre troligt att användare gör fel när de fyller i dem.

Interaktiva PDF-formulär kan innehålla följande fälttyper: textfält, rullgardinslistor, markeringsrutor, radioknappar, knappar, signaturfält och listrutor.

ABBYY FineReader PDF 15 har ett PDF-redigeringsverktyg där man kan fylla i, skapa och redigera interaktiva PDF-formulär.

Med ABBYY FineReader PDF 15 kan du enkelt skriva ut ifyllda eller tomma formulär, spara formilär i olika format eller e-posta dem.

Kapitelinnehåll

12/17/2020 1:21:53 AM