Zo stelt u ABBYY FineReader PDF 15 in als uw standaard PDF-viewer

ABBYY FineReader PDF 15 instellen als uw standaard PDF-viewer:

1. Klik met de rechtermuisknop op een willekeurig PDF-bestand in Windows Verkenner en klik op Eigenschappen in het snelmenu.
    Het dialoogvenster Eigenschappen wordt geopend.
  2. Op het tabblad Algemeen klikt u op de knop Wijzigen om de toepassing te wijzigen die u gebruikt om PDF-bestanden te openen.
    Er wordt een lijst met toepassingen weergegeven.
  3. Selecteer in de lijst met toepassingen ABBYY FineReader PDF 15.
    Let op: Als u ABBYY FineReader PDF 15 niet ziet in de lijst, kunt u omlaag schuiven. Klik op Meer apps om meer toepassingen te zien.
  4. Klik op OK.