Selectievakje

Selectievakje biedt de gebruiker de mogelijkheid om een optie in te schakelen of uitgeschakeld te laten (dus om te kiezen tussen Ja of Nee).

Als u een selectievakje wilt toevoegen aan uw formulier, schakelt u naar de formulierbewerkingsmodus en klikt u op het gereedschap .
Zie ook: Interactieve velden toevoegen

Als u een selectievakje wilt bewerken, klikt u met de rechtermuisknop op het selectievakje en selecteert u Eigenschappen... in het snelmenu.
Zie ook: Interactieve velden bewerken

Eigenschappen van selectievakje

Tabblad Algemeen

Tabblad Vormgeving