Een gebied als een afbeelding kopiëren

Zo kopieert u een gebied van een PDF-document als een afbeelding:

1. Sleep met de muis om een rechthoekig kader te tekenen om het gebied dat u wilt kopiëren.
    Het gebied dat u markeert moet op één enkele pagina passen.
  2. klik op het pictogram op de taakbalk dat naast het gemarkeerde gebied wordt weergegeven.

U kunt ook rechtsklikken op het gemarkeerde gebied en klikken Kopiëren als afbeelding in het snelmenu, of gebruik de Ctrl+C sneltoets.

Tekst van het gemarkeerde gebied wordt gekopieerd naar het klembord als afbeelding.
  3. Plak de gekopieerde afbeelding in de gewenste toepassing.