Een virtuele printer gebruiken om PDF-documenten te maken

U kunt PDF-documenten maken vanuit elke toepassing waarin u een printer kunt selecteren. PDF-XChange 5.0 voor ABBYY FineReader 15 wordt hiervoor gebruikt.

1. Open een document waarvan u een PDF wilt maken.
  2. Het dialoogvenster met printeropties wordt weergegeven.
  3. In de lijst van geïnstalleerde printers selecteert u PDF-XChange 5.0 voor ABBYY FineReader 15.
  4. Indien nodig klikt u op Printerinstellingen... en past u de instellingen voor het maken van een PDF aan.
  5. Klik op Afdrukken om te beginnen met het maken van een PDF-document.
  6. In het dialoogvenster dat wordt geopend, kunt u de naam en de locatie van uw bestand wijzigen, het opgeslagen document bekijken of het document e-mailen. Ook kunt u het PDF-document dat wordt gemaakt toevoegen aan een bestaand PDF-document met Bestanden toevoegen aan PDF.