Vergelijkingsresultaten opslaan

U kunt het volgende opslaan:

1. Een van de documenten als een Microsoft Word-bestand waarbij de verschillen worden weergegeven met de functie Wijzigingen bijhouden.
    Om dit te doen, klikt u op de knop Opslaan... op het tabblad VERSCHILLEN en kiest u DOCX met wijzigingen bijhouden voor document 1 / document 2.

Let op: een opgeslagen document is een herkende versie van het oorspronkelijke document, wat inhoudt dat er visuele verschillen en herkenningsfouten kunnen zijn. U moet daarom een document van dit type gebruiken om de verschillen weer te geven.
  2. Een van de documenten als een PDF-bestand met de gedetecteerde verschillen als opmerkingen.
    Om dit te doen, klikt u op de knop Opslaan... op het tabblad VERSCHILLEN en kiest u PDF met opmerkingen voor document 1 / document 2.
  3. De lijst met verschillen als een Microsoft Word-tabel.
    Om dit te doen, klikt u op de knop Opslaan... op het tabblad VERSCHILLEN en kiest u Vergelijkend rapport.