Een Word-document maken met afbeeldingsbestanden

Download

Handel als volgt om een Word-document te maken met afbeeldingsbestanden of papieren documenten:

1. Start Microsoft Word.
  2. Klik in de werkbalk ABBYY FineReader PDF 15 op:
    • Scannen naar Word om een Word-document te maken met een scanner of een camera.
      Hiermee wordt het dialoogvenster ABBYY FineReader PDF 15 Conversie scannerafbeeldingen geopend. Geef in dit dialoogvenster alle vereiste instellingen en parameters voor scannen op en scan de juiste afbeeldingen.
    • Converteren naar Word om een Word-document te maken met behulp van afbeeldingsbestanden .
      Geef het volgende op in het dialoogvenster dat verschijnt:
      1. Documenttalen.Zie voor meer informatieTekstherkenningstalen.
      2. Documentlay-out. Selecteer de geschikte instelling, afhankelijk van hoe u het uitvoerdocument wilt plannen.
      3. Klik opOpties om Indelingsinstellingen te openen in de DOC(X)/RTF/ODT-bladwijzer in het Opties dialoogvenster (Gereedschappen > Opties...) en geef extra opties op.
      4. Klik op OK.

Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt alle geschikte afbeeldingen en wacht tot de conversie is voltooid.
        Het  Microsoft Word uitvoerdocument wordt op het scherm weergegeven. Voer de vereiste wijzigingen uit en sla het document op.