Nieuwe functies in ABBYY FineReader PDF 15

Download

Bewerken van PDF-documenten

• Bewerken van tekst in alinea's
    Bewerken van tekst in PDF-documenten van elk type, inclusief gescande documenten, kan nu worden gedaan binnen een hele alinea (tekstblok), waarbij de opmaak automatisch aangepast wordt als tekst toegevoegd of verwijderd wordt, waardoor het bewerken en bedieningsgemak vergelijkbaar wordt met tekstverwerkers zoals Microsoft Word.
  • Wijzigen van de tekstopmaak
    U kunt de tekstopmaak (lettertype en -grootte, lettersoort, kleur, regelafstand, tekstuitlijning en richting) ook wijzigen voor de hele alinea of alleen voor het geselecteerde fragment.
  • Bewerken van de pagina-indeling
    U kunt zelfs de opmaak van een pagina in een PDF-bestand aanpassen. U kunt alinea's (tekstblokken) toevoegen of verwijderen, de alinea-positie wijzigen en ze breder, smaller, hoger of lager maken om de pagina opnieuw in te delen en alles netjes uit te lijnen. De tekst wordt automatisch opnieuw geplaatst, zodat de lay-out weer correct is na het aanbrengen van wijzigingen.
  • Bewerken van tabelcellen
    Elke cel in een tabel kan nu afzonderlijk worden bewerkt, als een afzonderlijke alinea, zonder dat daarbij de inhoud van andere cellen in dezelfde rij wordt beïnvloed.

Lezen van PDF-documenten

• Snellere viewer
    FineReader's PDF-viewer is nu 1,5 keer sneller. Het openen van alle soorten PDF-documenten is nu net zo soepel als u zou verwachten.

PDF-bestanden maken

• Interactieve PDF-formulieren maken
    Maak een geheel nieuw PDF-invulformulier of maak een formulier door velden toe te voegen aan een bestaande PDF. Kies de invulvelden, vervolgkeuzelijsten, meerkeuzevragen, actieknoppen en meer. U kunt de formulieren naar wens bewerken en indelen.

Converteren van PDF-documenten

• Detecteren van tekstlagenkwaliteit
    Intelligente detectie van tekstlaagkwaliteit bij het werken met digitale PDF's is toegevoegd. Wanneer een tekstlaag op een pagina als problematisch wordt aangemerkt (beschadigd, coderingsproblemen, enz.), gebruikt FineReader OCR om de pagina te converteren in plaats van de tekstlaag te extraheren. Dit zorgt voor de meest nauwkeurige resultaten bij het converteren van digitale PDF's naar bewerkbare bestandsindelingen.
  • Detecteren van tekst in secties en annotaties
    Een speciaal mechanisme voor tekstextractie uit velden van een interactief PDF-formulier en annotaties van het type "Text Box" (ook bekend als "Typewriter") maakt het mogelijk om de tekst nauwkeurig en betrouwbaar te extraheren en te converteren naar bewerkbare bestandsindelingen.
  • Beter behouden van de bladopmaak
    Reconstrueren van alinea's bij het converteren van digitale PDF-documenten naar bewerkbare bestandsindelingen is ook verbeterd.

Vergelijken van documenten

• Exporteren naar DOCX met Wijzigingen bijhouden
    Documenten Vergelijken kan nu vergelijkingsresultaten exporteren naar een Microsoft Word-document, waarbij de verschillen worden getoond in de modus Wijzigingen bijhouden, die veel wordt gebruikt in organisaties en met name in de juridische sector.
  • Vergelijken met een nog hogere graad van nauwkeurigheid
    Dankzij de verbeteringen in het converteren van digitale PDF-documenten, kan de vergelijking van dergelijke documenten met elk ander type ondersteunde bestandsindeling nog nauwkeuriger worden uitgevoerd dan voorheen.
  • Nieuwe taal om te vergelijken
    Vergelijking van documenten in het Armeens is nu mogelijk, in totaal worden nu 38 talen ondersteund.

Verbeterde OCR

Dankzij de nieuwste versie van ABBYY OCR-technologie biedt FineReader 15 een nauwkeurigere documentconversie voor het Japans en Koreaans, een verbeterde conversie van tabelstructuren bij het opslaan in Excel voor ondersteunde talen met schrift van rechts naar links, beter automatisch labelen bij het opslaan als gecodeerde PDF's (inclusief PDF/UA).

Verbeteringen voor organisaties

• Remote user-licentie
    De remote User-licentie maakt het mogelijk FineReader te gebruiken met desktop- en applicatievirtualisatie-oplossingen, zoals Microsoft Remote Desktop Services (RDS), Citrix XenApp en Citrix Virtual Apps en Desktops, op basis van benoemde gebruikerstoegang. Raadpleeg de beheerdershandleiding van FineReader voor meer informatie.
  • Verbeterde productaanpassing met GPO
    De lijst met mogelijkheden om FineReader aan te passen voor specifieke gebruikers / werkstations met behulp van GPO (Group Policy Objects) is uitgebreid met de volgende opties:
    • Definiëren van het maximale aantal CPU's van het werkstation, dat wordt gebruikt door FineReader
    • Instellen van een time-out voor gebruikersinactiviteit voor gedwongen licentievrijgave van werkstations, die gelijktijdig licenties gebruiken
    • .admx + .adml-sjablonen beschikbaar

We willen onze hartelijk dank uitspreken aan alle gebruikers die feedback hebben gegeven en ons hebben geholpen het programma te verbeteren en om de mogelijkheden ervan uitgebreider en nuttiger voor u te maken.