Pagina's ordenen in een PDF-document

Download

Met de PDF-editor kunt u geselecteerde pagina's verwijderen, roteren, bijsnijden, verplaatsen, vervangen en herkennen, ontbrekende of lege pagina's toevoegen, pagina-afbeeldingen corrigeren en nieuwe PDF-bestanden maken met behulp van geselecteerde pagina's. Dit alles kan worden gedaan door snel te schakelen tussen de verschillende pagina's van uw PDF-document of door een geschikt paginabereik te selecteren.

Als u de modus Pagina's organiseren wilt wijzigen, selecteert u het Pagina's organiseren tabblad.

Om de juiste pagina's te selecteren, specificeert u in het vak een paginanummer, een paginabereik (bijv. 2,3,5-7) of selecteert u een van de volgende pagina's in de vervolgkeuzelijst: Even pagina's, Oneven pagina's, Alle pagina's.

Een pagina uit een PDF-document verwijderen...

Een pagina roteren...

Een pagina bijsnijden...

Een lege pagina toevoegen aan een PDF-document...

Pagina's uit een PDF-document toevoegen...

Pagina's uit een bestand toevoegen...

Pagina's scannen en toevoegen aan een PDF-document...

Paginavolgorde in een document wijzigen...

Documentpagina's vervangen...

Lege pagina's uit een document verwijderen...

Een PDF-document splitsen...

Herkennen van geselecteerde pagina's...

Pagina-afbeeldingen verbeteren...

Een PDF-document maken van de geselecteerde pagina's...

Beeldverwerkingsparameters voor toegevoegde pagina's...