Systeemvereisten

Download

Besturingssysteem::

• Microsoft Windows 11 / 10 (64-bit),
  • Microsoft Windows Server 2022 / 2019 / 2016 / 2012 R2.

Het besturingssysteem moet ondersteuning bieden voor de taal die u selecteert voor de gebruikersinterface.

Minimale vereisten

1. 1 GHz of snellere x64-processor.
  2. 2 GB RAM: voor systemen met meerdere processoren is een extra 512 MB RAM vereist voor elke extra processor.
  3. 1,6 GB ruimte op de harde schijf voor de typische installatie van het programma en 1,6 GB vrije ruimte voor een optimale werking van het programma.
  4. Videokaart en monitor met een resolutie van 1024x768 of hoger.
  5. Een internetverbinding is vereist om uw serienummer te activeren.
  6. Toetsenbord en muis of ander aanwijsapparaat.

Aanbevolen vereisten

1. 1,5 GHz of snellere x64 Intel® of AMD-processor.
  2. 4 GB RAM.
  3. 1,6 GB ruimte op de harde schijf voor de typische installatie van het programma en 1,6 GB vrije ruimte voor een optimale werking van het programma.
  4. Videokaart en monitor met een resolutie van 1024x768 of hoger.
  5. Een internetverbinding is vereist om uw serienummer te activeren.
  6. Toetsenbord en muis of ander aanwijsapparaat.

Ondersteuning voor terminal servers

ABBYY FineReader PDF is getest met de volgende terminal-servers:

• Microsoft Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012 R2 (Remote Desktop, RemoteApp en Remote Desktop Web Access)
  • Citrix Workspace App 1808 (met behulp van de geïnstalleerde applicatie toegankelijk vanaf een server-scenario), Citrix Virtual Apps enDesktops

Software requirements

• Microsoft Office
  • LibreOffice

Install one of the recommended software for quick conversion tasks, comparing documents, or adding new pages in editable formats to PDF documents.

Scanners en multifunctionele printers

ABBYY FineReader PDF ondersteunt TWAIN-en WIA-compatibele scanners en multifunctionele printers (MFP's).

Voor een lijst van bestandsformaten die worden ondersteund door ABBYY FineReader PDF, zie ondersteunde documentformaten.

17.05.2023 7:35:01

Please leave your feedback about this article

Usage of Cookies. In order to optimize the website functionality and improve your online experience ABBYY uses cookies. You agree to the usage of cookies when you continue using this site. Further details can be found in our Privacy Notice.