Nieuwe functies in ABBYY FineReader PDF 16

Download

Opnieuw ontworpen gebruikersinterface

• Nieuwe interface in lintstijl voor eenvoudigere navigatie en bijgewerkte graphics zorgen voor een frisse look en verbeterde ervaring bij het werken met deze ultieme PDF-werktuig.

Werktuig "Pagina's organiseren"

• Nieuwe werk "Pagina's organiseren", in aanvulling op de vernieuwde en verbeterde bestaande pagina-werktuigen, perfectioneert uw productiviteit bij het beheren van PDF-pagina's en het herschikken van PDF-documenten.

x64 natuur

• FineReader PDF 16 is een 64-bits applicatie voor verbeterde prestaties op x64 Windows-platforms.

ABBYY's gerenommeerde OCR verbeterde

• Om de status van de beste software voor PDF- en gescande documentconversiescenario's te behouden, bieden de nieuwste OCR-verbeteringen nauwkeurigere documentindelingsdetectie en -reconstructie.

Vereenvoudigd licentiebeheer en implementatie voor organisaties

• Ondersteuning van implementatie in Microsoft Azure
  • Vereenvoudigd licentie-updateproces
  • Nieuw WIX-gebaseerd installatieprogramma
  • Gratis PDF-Viewer nu compatibel met gelijktijdige licenties

SVG-naar-PDF

• Maak doorzoekbare PDF's van documenten in vector SVG-formaat, zoals tekeningen, grafieken en diagrammen.

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor alle gebruikers die feedback hebben gegeven en ons hebben geholpen de mogelijkheden van FineReader te verbreden om het nuttiger te maken in het dagelijkse werk.