Nyheter i ABBYY FineReader PDF 16

Download

Omdesignat användargränssnitt

• Nytt gränssnitt med menyrader för enklare navigering, och en uppdaterad fräsch grafik som ger en förbättrad upplevelse vid arbete med detta ultimata PDF-verktyg.

"Organisera sidor"-verktyg

• Nytt "Organisera sidor"-verktyg, förutom den nya designen, och förbättring av befintliga sidverktyg som gör produktiviteten perfekt vid hantering av PDF-sidor och omordning av PDF-dokument.

x64-miljö

• FineReader PDF 16 är en 64-bit-applikation för ökad prestanda på x64 Windows-plattformar.

ABBYY:s berömda OCR har förbättrats

• För att bibehålla sin status som bäst-i-klassen-programvara för PDF och konvertering av inlästa dokument ger de senaste OCR-förbättringarna en mer exakt upptäckt och återkonstruktion av dokumentlayouten.

Förenklad licenshantering och frisläppning för organisationer

• Stöd för frisläppning i Microsoft Azure
  • Förenklad licensuppdateringsprocess
  • Ny WIX-baserad installering
  • Gratis PDF Viewer är nu kompatibel med samtidiga licenser

SVG-till-PDF

• Skapa sökbara PDF-filer från dokument i vektor SVG-format, såsom ritningar, tabeller och diagram.

Vi vill uttrycka vår stora uppskattning till alla användare som har bidragit med återkoppling och hjälpt oss att utöka funktionerna i FineReader för att göra programmet ännu mer användbart varje dag.