Systemkrav

Download

Operativsystem:

• Microsoft Windows 11 / 10 (64-bit),
  • Microsoft Windows Server 2022 / 2019 / 2016 / 2012 R2.

Operativsystemet måste stöda språket du väljer för användargränssnittet.

Minimikrav

1. 1 GHz eller snabbare x64-processor.
  2. 2 GB RAM: För multiprocessorsystem, ytterligare 512 MB RAM krävs för varje ytterligare processor.
  3. 1,6 GB hårddiskutrymme för generell programinstallation och 1,6 GB ledigt utrymme för optimal programfunktion.
  4. Grafikkort och bildskärm som stödjer en upplösning på 1024x768 eller högre.
  5. En internetanslutning krävs för att aktivera ditt serienummer.
  6. Tangentbord och mus eller annat pekdon.

Rekommenderade krav

1. 1,5 GHz eller snabbare x64 Intel®- eller AMD-processor.
  2. 4 GB RAM.
  3. 1,6 GB hårddiskutrymme för generell programinstallation och 1,6 GB ledigt utrymme för optimal programfunktion.
  4. Grafikkort och bildskärm som stödjer en upplösning på 1024x768 eller högre.
  5. En internetanslutning krävs för att aktivera ditt serienummer.
  6. Tangentbord och mus eller annat pekdon.

Stöd för terminalserver

ABBYY FineReader PDF har testats med följande terminalservrar:

• Microsoft Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012 R2 (Remote Desktop, RemoteApp och Remote Desktop Web Access)
  • Citrix Workspace App 1808 (som använder ett scenario där den installerade applikationen nås från en server ), Citrix Virtual-appar och desktops

Software requirements

• Microsoft Office
  • LibreOffice

Install one of the recommended software for quick conversion tasks, comparing documents, or adding new pages in editable formats to PDF documents.

Skannrar och flerfunktionsskrivare

ABBYY FineReader PDF stödjer TWAIN och WIA-kompatibla skannrar och flerfunktionsskrivare (MFP:er).

För att se en lista med de filformat som stöds av ABBYY FineReader PDF, se Dokumentformat som stödjs.